@batuterang

Ikon

Bijaaaaak bijak

akinator

Pergh, dengan beberapa soalan sahaja dia dapat mengagak ikon yang bermain di kepala aku. Ichiro, Lee Chong Wei hatta Nabi Muhammad S.A.W pun tepat dia meneka. Hmm, mungkin nama mereka besar-besar belaka. Terkenal seluruh dunia.

Oleh itu, aku cuba menduga beliau dengan  seorang selebriti yang mungkin terkenal di Jepun sahaja. Walaupun aku ada bagi maklumat yang kabur, masih tepat tekaannya.

akinator3Shinsuke Shimada

Nak aje aku tabik spring. Bukan kat makhluk warna biru tu. Tetapi  kat programmer game ini. Walaubagaimanapun, tidak semua ikon yang dia tahu. Tapi dia sudi orang ajarkan.

Nak cuba? Klik sini.

p/s: makhluk biru tu tak dapat teka MB Perak.

Filed under: coretan, , , , ,

3 Responses

  1. AsadulQalb berkata:

    Salam

    Ehem2..

    Dalam juken benkyou dan chukan ni pun sempat lagi jupa benda2 i..

    Ehem2..

  2. miftah berkata:

    salam
    sekadar menjenguk…
    perghh.. mmg bijak.. dr mahathir pun die teka betul. tp, ada jugk yg die teka tak betol mcm Salehuddin, Bon Jovi…

  3. batuterang berkata:

    @AsadulQalb
    …..no komen~😀

    @miftah
    dia masih setahun jagung. perlu diajar sebaik mungkin.
    hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Laman

Arkib @batuterang

Kalendar Entri

Jun 2009
S M T W T F S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategori

%d bloggers like this: