@batuterang

Ikon

10 Zulhijjah = 20 Disember = Raya Haji

Sekarang ni atok sedang melukis. Bukan melukis kartun, tetapi sedang melukis pelan suatu barang. Sepatutnya kena hantar semalam, tapi memandangkan faham last minutes cara nak melukis, tak sempat nak siap dan esok merupakan due date yang kedua.

Oleh yang demikian, atok telah memutuskan untuk siapkan kerja ni dulu sebelum tidur. Kalo siap sebelum kelas bermula, tidur waktu kelas kot.

Hmm…

Sejak kebelakangan ni, atok semakin sibuk dengan tugasan dan aktiviti luar yang menyebabkan masa untuk aktif dengan kelab dan sebagainya menjadi terhad. Tambahan lagi, tugasan untuk cuti musim sejuk ni telah pun diberi. Yang dahsyatnya, kena siapkan kerja tu (4kali lebih banyak dari cuti musim panas dulu tu) dalam masa dua minggu!!!

Kedahsyatannya atok terima dengan berlapang dada.
Sebab apa?
Otak atok akan bertambah geliga. InsyaAllah.

Terpaksalah Solat kat Bilik

Di dalam kemeriahan umat Islam menyambut perayaan Aidul Adha di negara masing-masing, dengan solat sunat raya, aktiviti melapah, mengagih daging korban dan sebagainya, atok kat sini ikut kuliah. Sebenarnya, nak minta tak datang pun tak mengapa, tapi memandangkan subjek hari ni antara yang susah, terpaksalah atok memadamkan hasrat untuk beraya di Kobe dengan senior-senior.

Cuti Fuyu

di Jepun ketam dipanggil kani
kalau daging ayam disebut toriniku
tak sabo atok menanti
tibanya cuti fuyuuuuuu

2 darab 2 sama dengan 4
2 tambah 2 pon sama dengan 4
sebab tak tahan dok satu tempat
kali ni atok nak pi merata tempat

orang jepun suka perayaan
kawan atok pula suka main Wii
seminggu ni nak main
seminggu lagi nak study

Selamat…

Filed under: kisah atok,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Laman

Arkib @batuterang

Kalendar Entri

Disember 2007
S M T W T F S
« Oct   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategori

%d bloggers like this: